» علم و فناوری » رژیم‌های غذایی کم‌گوشت می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند
علم و فناوری

رژیم‌های غذایی کم‌گوشت می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند

14 اسفند 1400 1012

رژیم‌های غذایی کم‌گوشت می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند

هر روز به تعداد افرادی که خواستار مصرف کمتر گوشت هستند اضافه می‌شود. دلایل زیادی برای انتخاب این تغییر وجود دارد، اما سلامت مهم‌ترین انگیزه است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

فاطمه نصرآبادی -جانشین مدیر مسول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×

    با ما در ارتباط باشید