» علم و فناوری » گوجه فرنگی در خط مقدم انقلاب غذایی
علم و فناوری

گوجه فرنگی در خط مقدم انقلاب غذایی

27 آذر 1400

گوجه فرنگی در خط مقدم انقلاب غذایی

با افزایش دمای جهان و فراوان شدن رویدادهای آب‌و‌هوایی شدید، ویرایش ژن می‌تواند به اصلاح محصولات کشاورزی کمک کند تا بتوانند این تغییرات را تحمل کنند.

فاطمه نصرآبادی -جانشین مدیر مسول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
  • ×
    WhatsApp Me!